5400 Mezőtúr, Alsórészvízköz 215.  Levelezési cím: 1111 Bp., Vak Bottyán u. 4.
Telefon/fax: (36-1) 780-8541    Mobil: (36-20) 934-6204    E-mail: assa.divi@gmail.com    Web: www.assa.hu

                                                                               

Marosvásárhely, Dísznövény 2020, április 24-26.

mottó:
A kertkultúra legyen mindennapjaink fontos  része!

 

Tisztelt (remélt) Partnerünk!

Egy hosszú távra tervezett, nagyszabású nemzetközi rendezvényt ajánlunk figyelmébe, amit a Sapientia Magyar Tudományegyetem a székelyudvarhelyi és a kézdivásárhelyi dísznövény kiállításokat szervező magyarországi ASSA-DiVi Kft-vel közösen szervez 2017 májustól kezdődően.

Tavaszi rendezvényünk fő célja, hogy népszerűsítsük a mindennapi életünk minőségét meghatározó kertkultúrát, s egyszer s mind  lehetőséget teremtsünk arra, hogy a kertkultúrát kedvelők közvetlenül találkozhassanak a dísznövénytermesztőkkel és a kertész szakma más képviselőivel, és minőségi kínálatból választhassanak a tavaszi kertészkedéshez, a kiállítók pedig eddigi értékesítési lehetőségeiket bővíthessék. Mindezt kulturált környezetben, ismeretterjesztő szakmai és kellemes szórakoztató programok kíséretében.

A kiállítók és árusítók között elsősorban dísznövénytermelők és kereskedők, kertészeti profilú cégek és magánvállalkozók jelenhetek meg, de bemutatkozhatnak a kertépítéshez kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat kínáló vállalkozások is, így a növény- és faiskolák mellett jelen lehetnek a kertépítők, a kerti berendezéseket, kerti bútorokat, kültéri fajátékokat, különböző öntöző rendszereket forgalmazó cégek, valamint a zöldség és gyümölcs termeléssel foglalkozó kiállítók, de a kerti kerámiákat gyártó és forgalmazó vállalkozások is.

A rendezvényhez kapcsolódóan megnyitjuk a Mesterek utcáját, ahol iparművészek és a kézműves mesterségek képviselői várják a látogatókat, s kínálják egyedi készítésű portékáikat, valamint a Mesekertet, ahol a gyerekek részére kertészeti és hagyományőrző foglalkoztatásokat tartunk a kiállítás keretén belül.

Helyfoglalás a jelentkezési lapon feltüntetett feltételek szerint!

A Jelentkezési lapot beküldök és a regisztrációs díjat befizető kiállítók részére a rendezvény előtti hetekben lehetővé tesszük, hogy helyüket  személyesen válasszák ki.

Helyválasztás a jelentkezések sorrendjében történik!!!

 

A rendezvényre — kellő számú érdeklődés esetén — közös növény kiszállítást is szervezünk.

 

Üdvözlettel:

                                                                                                              Krébecz József

                                                                                                                                                                    ügyvezető
                                                                                                                                                                ASSA-DiVi Kft

Korona vírus járvány miatt
lemondva!!!